Sluiten

Musea Brugge Card

Koop hier jouw Musea Brugge Card en bezoek 72 uur lang (éénmalig) alle geopende locaties van Musea Brugge

Een online aangekochte Musea Brugge Card wordt pas actief bij de start van je eerste bezoek en kan tot 1 jaar na aankoop geactiveerd worden. Je kunt er dus ook iemand mee verrassen.

De Musea Brugge Card kost 32 euro (+26 jaar) of 28 euro (13-25 jaar). Al onze musea (met uitzondering van het Belfort) zijn gratis voor kinderen tot en met 12 jaar. Daarom bieden we deze kaart niet aan voor kinderen.

De Musea Brugge Card geeft toegang tijdens de reguliere openingstijden.
Je vindt alle openingstijden per locatie.

  • Sluitingsdag: maandag (behalve paas- en pinkstermaandag)
  • Belfort, Brugse Vrije, O.L.V.-kerk Museum en Stadhuis zijn 7 dagen op 7 open.
  • Alle musea zijn gesloten op 01/01, O.L.H.-Hemelvaart (namiddag) en 25/12.
  • Toegang mogelijk tot uiterlijk 30 min. voor sluitingstijd (Belfort: 60 min.)

Let op: Een locatie kan om uitzonderlijke redenen (werkzaamheden, afbouw expo ...) gesloten zijn.

Koop je Musea Brugge Card hier

Is het reserveren van een tijdslot verplicht?

Een tijdslot reserveren is niet verplicht, maar door je tijdslot vast te leggen ben je zeker van je plaats. Het blijft ook mogelijk om onze musea te bezoeken met je geldige Musea Brugge Card zonder een tijdslot te hebben gereserveerd, zolang de capaciteit niet bereikt is.

Tip: het Belfort is een populaire locatie. Omwille van veiligheidsredenen is het aantal bezoekers per uur beperkt, daarom raden we voor deze locatie zeker aan je tijdslot te reserveren.

Veelgestelde vragen over de Musea Brugge Card

Waar kan ik de Musea Brugge Card kopen?

De Musea Brugge Card is online en aan alle kassa's te koop voor 32 euro (26+ j.) of 24 euro (13-25 j.) Al onze musea (met uitzondering van het Belfort) zijn gratis voor kinderen tot en met 12 jaar, daarom bieden we deze kaart niet aan voor kinderen.

Met deze kaart bezoek je 72 uur lang alle geopende locaties van Musea Brugge. Een online aangekochte Musea Brugge Card wordt pas actief bij de start van je eerste bezoek. Je kunt er dus ook iemand mee verrassen! Een online aangekochte Musea Brugge Card kan tot 1 jaar na aankoop geactiveerd worden.

Let op: vergeet niet om per museum jouw tijdslot te reserveren via de ticketknop 'Tijdslot met Musea Brugge Card'

Kan ik voor mijn kinderen ook een (online) Musea Brugge Card kopen?

Al onze musea (met uitzondering van het Belfort) zijn gratis voor kinderen tot en met 12 jaar, daarom bieden we deze kaart niet aan voor kinderen. Schaf voor hen een gratis e-ticket per te bezoeken locatie aan. Elke bezoeker moet zijn ticket kunnen voorleggen aan de toegangscontrole.

Hoe reserveer ik een tijdslot met mijn Musea Brugge Card?

Bestel via de ticketshop van het gewenste museum het online ticket "Tijdslot met Musea Brugge Card". Kies hierbij de datum en het tijdstip van je bezoek. Meld je met dit tijdslotticket en je Musea Brugge Card aan bij de toegangscontrole van het museum aan. Een medewerker van Musea Brugge zal na verificatie jouw de toegang verlenen.

Hoe weet ik of er nog plaats is in een bepaald museum?

Wanneer je tickets bestelt via onze ticketpagina krijg je de tijdsloten te zien, alsook het aantal beschikbare plaatsen. Je krijgt enkel de nog beschikbare tijdsloten te zien. Wanneer je geen tijdslot voor je gewenste bezoektijd kan vinden, dan is dit tijdslot volzet.

Let op: enkel met een vooraf online aangekocht ticket hebt u de garantie dat u het museum kan bezoeken, tickets kunnen ter plaatse altijd uitverkocht zijn.

Heb je nog vragen?

Contacteer ons via musea.reservatie@brugge.be of +32 50 44 87 43 (van maandag tot vrijdag van 09.00 tot 12.30 uur en van 13.30 tot 16.00 uur)