Sluiten

Musea Brugge Card

Koop jouw Musea Brugge Card hier of aan onze kassa's en bezoek 72 uur lang (eenmalig) alle geopende locaties van Musea Brugge

Prijs

Standaardtarief
€ 33
Jongerentarief (18-25 jaar)
€ 25
Jongerentarief (13-17 jaar)
€ 17

Al onze musea zijn gratis voor kinderen jonger dan 13 jaar (Belfort: jonger dan 7 jaar). Daarom bieden we de MB Card niet aan voor kinderen.

Activatie en toegang

Bij aankoop online of aan de kassa start de geldigheidstermijn van 72 uur bij de start van je eerste bezoek. Je kan je kaart tot één jaar na aankoop activeren. De MB Card is dus ook ideaal als geschenk.

De MB Card geeft je toegang tot al onze locaties tijdens de reguliere openingstijden. Bij een museumbezoek toon je simpelweg je MB Card en je bent vertrokken.

Reserveer je tijdslot hier

Reserveren is niet verplicht, maar wordt wel aangeboden voor bezoekers die zeker willen zijn van hun bezoek. Je kunt een tijdslot op voorhand online boeken op deze pagina of via onze online ticketshop.

Het Belfort is een populaire bestemming en vanwege veiligheidsredenen is het aantal bezoekers per uur beperkt. Daarom raden we je sterk aan om voor deze locatie je tijdslot te reserveren.

Heb je nog vragen?

Contacteer ons via musea.reservatie@brugge.be of
+32 50 44 87 43 (van maandag tot vrijdag van 09.00 tot 12.30 uur en van 13.30 tot 16.00 uur)

Veelgestelde vragen