Sluiten

Museumshops

Geef je graag een kunstboek cadeau? Ben je op zoek naar een ander origineel geschenk? Bezoek onze museumshops en neem een stukje Musea Brugge mee naar huis.

In onze museumshops bieden we een rijk assortiment met meer dan 1000 verschillende producten. Je vindt er kunstboeken, kinder- en jeugdboeken, museumspelen, papierwaren, juwelen, badges en horloges, wenskaarten en posters, dassen, sjaals en T-shirts, miniaturen en replica’s, kalenders en agenda’s. Cadeaucheques zijn hier ook verkrijgbaar.

Tip: De cadeaubon Brugge is ook geldig in onze museumshops.

Heropening centrale museumshop Musea Brugge

Centrale museumshop

In het voormalig koetsenhuis aan het Arentshof (Dijver 16) huist onze centrale museumshop. Hier vind je ons grootste aanbod aan museumartikelen en -goodies.

Locatie: Arentshof, Dijver 16 (voormalig koetsenhuis), 8000 Brugge

Openingsuren: elke dag van 10.00 tot 18.00 uur, behalve op maandag. Gesloten op 25 december (Kerstmis) en 1 januari (Nieuwjaar).

Museumshops in de musea

In het Groeningemuseum en het Sint-Janshospitaal vind je kleinere museumshops. Die zijn open tijdens de reguliere bezoekersuren.

Online museumshop

Op onze online museumshop vind je een selectie van ons aanbod museumartikelen. Nog meer keuze vind je in onze museumshops ter plaatse. Een online bestelling kan je altijd afhalen in onze centrale museumshop. Zo bespaar je verzendingskosten.

Contact: museumshop@brugge.be of t 050 44 87 60

Ontdek onze online museumshop