Sluiten

Museumshops

Geef je graag een kunstboek cadeau? Ben je op zoek naar een ander origineel geschenk? Bezoek onze museumshops en neem een stukje Musea Brugge mee naar huis.

Ben je op zoek naar een origineel geschenk of een reproductie van een kunstwerk, heb je zin in artistieke lectuur of wil je kind een puzzel en een museum-kleurboek? Kom dan zeker eens langs in de museumshop in het Arentshof. In het Groeningemuseum, het Belfort en het Sint-Janshospitaal vind je kleinere museumshops, die open zijn tijdens de bezoekuren.

Heropening centrale museumshop Musea Brugge
Centrale shop

Centrale museumshop

In het voormalig koetsenhuis aan het Arentshof (Dijver 16) huist onze centrale museumshop. Hier vind je ons grootste aanbod aan museumartikelen en -goodies. We bieden we een rijk assortiment met meer dan 1000 verschillende producten. Je vindt er kunstboeken, kinder- en jeugdboeken, museumspelen, papierwaren, juwelen, badges en horloges, wenskaarten en posters, dassen, sjaals en T-shirts, miniaturen en replica’s, kalenders en agenda’s. Cadeaucheques zijn hier ook verkrijgbaar.

Museumshop Musea Brugge 2
Centrale shop

Tip: De cadeaubon Brugge is ook geldig in onze museumshops.

Museumshop Groeningemuseum Musea Brugge
Shop Groeningemuseum

Museumshops in de musea

In het Groeningemuseum, het Belfort en het Sint-Janshospitaal vind je kleinere museumshops. Die zijn open tijdens de reguliere bezoekersuren.

Online museumshop

Op onze online museumshop vind je een selectie van ons aanbod museumartikelen. Nog meer keuze vind je in onze museumshops ter plaatse. Een online bestelling kan je altijd afhalen in onze centrale museumshop. Zo bespaar je verzendingskosten.

Contact: museumshop@brugge.be of t 050 44 87 60

Ontdek onze online museumshop