Sluiten

Travel & Trade

De locaties van Musea Brugge zijn een trekpleister voor miljoenen bezoekers aan Brugge. We bieden je als reisprofessional graag alle nodige informatie en service.

1000pixingekinnetsintjan006

Musea Brugge telt 13 locaties, waaronder het gerenommeerde Groeningemuseum, het Sint-Janshospitaal, de Onze-Lieve-Vrouwekerk museum en het vernieuwde Gruuthusemuseum. 12 van de 13 locaties zijn beschermd als monument. De collecties en presentaties sluiten aan bij de historische sites waar ze worden getoond. Onze Vlaamse primitieven zijn wereldberoemd.

Onze musea bevinden zich in het hart van de Brugse binnenstad, die UNESCO Werelderfgoed is. Brugge is een trekpleister voor bezoekers uit binnen- en buitenland en heeft een uitgebreid cultuur-toeristisch aanbod.

Je kan je bezoek aan een van onze musea gemakkelijk combineren met een stadswandeling, andere toeristische of culturele activiteiten, een namiddag shoppen of gastronomisch genieten. Een geleid bezoek in een van onze musea, al dan niet in combinatie met andere bezienswaardigheden, kun je online boeken.

We komen graag tegemoet aan de noden van de professionele reissector. Om jouw werking met klanten vlot te laten verlopen, kun je als hotel, incoming agent, touroperator, wholesaler, … bij ons terecht.

Contacteer onze afdeling Info & Reservaties voor meer informatie of om van voordelige tarieven te genieten. We luisteren naar jouw wensen en bekijken waar we het verschil kunnen maken.