Sluiten

Word vrijwilliger

Als vrijwilliger kun je de dagelijkse werking van Musea Brugge versterken. Je werkt actief mee aan onze projecten en wordt zo een belangrijke schakel tussen het museum en het publiek. Je maakt op een andere manier kennis met onze rijke collecties en draagt jouw steentje bij tot ons publieksvriendelijke imago. Wil je graag deel uitmaken van ons vrijwilligersteam? Lees snel verder.

Garden Party Sarah Bauwens 083

Word vrijwilliger bij Musea Brugge

Wij kunnen rekenen op de hulp van verschillende groepen enthousiaste vrijwilligers die essentieel zijn voor onze werking.

De taken van onze vrijwilligers zijn gevarieerd: bij de afdeling Collectie helpen vrijwilligers met de registratie en inventarisatie van onze collectie, in het Volkskundemuseum houden vrijwilligers de Herberg 'De Zwarte Kat' draaiende, in de tuin van het Gezellehuis helpen onze 'Gezellen' met de moestuin en ook tijdens tijdelijke evenementen en openingen kunnen we altijd een beroep doen op een groep enthousiastelingen. Wil je deel uitmaken van onze werking? Neem contact op met ons.

We hebben momenteel een grote groep vrijwilligers. Hierdoor kunnen we tijdelijk geen nieuwe vrijwilligers aannemen.

Word vrijwilliger bij Erfgoedcel Brugge

Ben je geïnteresseerd in inhoudelijke, administratieve, organisatorische of communicatieve taken rond verschillende erfgoedprojecten? Ga naar de website van Erfgoedcel Brugge voor meer informatie.