Sluiten
2023 RG Campagnebeeld Website Banner zondertekst

Bezoek op maat

Welkom op de tentoonstelling Rebel Garden in het Groeningemuseum, Gruuthusemuseum en het Museum Sint-Janshospitaal. Ontdek de expo, op maat van elke bezoeker.

Toegankelijkheid

Het Groeningemuseum en het Museum Sint-Janshospitaal zijn toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Ons onthaalpersoneel helpt je graag tijdens je bezoek.

Het Gruuthusemuseum is een historisch monument met drie verdiepingen. Tussen de zalen zijn telkens kleine niveauverschillen. Dit kan een uitdaging vormen voor bezoekers met een fysieke of visuele beperking. We raden blinde en slechtziende bezoekers aan om met een begeleider te komen.

Reserveer een rolstoel in het Groeningemuseum en Museum Sint-Janshospitaal

In het Groeningemuseum en het Museum Sint-Janshospitaal voorzien we rolstoelen om je bezoek zo comfortabel mogelijk te maken. Let wel, de rolstoel in het Groeningemuseum is een duwrolstoel en kan dus alleen gebruikt worden met een begeleider.

Reserveer je rolstoel voor het museum eenvoudig via de onderstaande knop. Selecteer de gewenste datum en tijd van je bezoek. Vergeet niet om ook je toegangsticket voor het museum of de expo te boeken. We houden de rolstoel een halve dag voor jou gereserveerd. Wil je niet langer gebruik maken van de rolstoel? Stuur dan tijdig een mailtje naar musea.reservatie@brugge.be zodat we deze voor je kunnen annuleren.

Reserveer je rolstoel

Met een groep

Samen is Musea Brugge nog leuker. Bezoek de tentoonstelling met een gespecialiseerde museumgids of bezoek ons op eigen tempo. Boek een voordelig expoticket voor elke deelnemer (er bestaat geen apart groepsticket voor de expo).