Sluiten

Talk Joppe De Campeneere

Queer Was Here x Internationale Vrouwendag

7 maart 2023
Salon Arents

Internationale Vrouwendag (8 maart) blijft anno 2023 razend relevant. Aan de vooravond van die dag nodigden we Joppe uit. Als content creator bij Wel Jong vzw, LGBTQ-activist en fashion icon is Joppe De Campeneere een voorvechter van zelfbeschikkingsrecht, (zelf)expressie en inclusiviteit. In hun talk ging Joppe in op de zin en onzin van mannelijkheid en vrouwelijkheid.

Queer Was Here Arts festival Musea Brugge

In het kader van de Internationale Vrouwendag ging Joppe De Campeneere in hun talk in op waarom we allemaal baat hebben bij het ontmantelen van het cishet-patriarchaat. Grote woorden misschien, maar laat je niet afschrikken: Joppe vertrekt steeds vanuit persoonlijke, herkenbare of minder herkenbare ervaringen die je hoe dan ook aan het denken zullen zetten.

Praktisch

  • Dinsdag 7 maart, 20u00-22u00 (doors: 19u00)
  • Salon Arents/Arentshuis, Dijver 16, 8000 Brugge

Salon Arents is een safe(r) space, een plek waar iedereen volledig zichzelf kan zijn zonder zich ongemakkelijk, onwelkom of onveilig te voelen omwille van gender, etniciteit, seksuele geaardheid, genderidentiteit, mobiliteit of religieuze overtuiging. Een plaats waar je bij gelijkgestemden kan thuiskomen.

QWH Talk Joppe Femke den Hollander24 14 LR
QWH Talk Joppe Femke den Hollander24 13 LR
QWH Talk Joppe Femke den Hollander24 11 LR
QWH Talk Joppe Femke den Hollander24 10 LR
QWH Talk Joppe Femke den Hollander24 9 LR
QWH Talk Joppe Femke den Hollander24 8 LR

Foto's: (c) Femke den Hollander