Sluiten

Garden Party: nocturne

Opening Rebel Garden

13 april 2024
Museumkwartier

Ontdek als eerste onze nieuwste expo Rebel Garden tijdens de exclusieve nocturne op zaterdag 13 april. Reserveer snel je tickets.

Garden Party square 6

In 3 topmusea in het Brugse Museumkwartier neemt de nieuwe expo Rebel Garden de relatie tussen mens en natuur onder de loep. Werken uit eigen collectie gaan in dialoog met topwerk van meer dan 50 hedendaagse kunstenaars. In zeven thema's ('landschappen'), verspreid over het Groeningemuseum, Gruuthusemuseum en Museum Sint-Janshospitaal, drukt Rebel Garden een wake-up call uit: een hoop op een diepere bewustwording van de nauwe band tussen onze planeet en al haar bewoners. Ontdek het zelf tijdens de gratis openingsnocturne.

Met je ticket ben je vanaf 17u00 welkom in de 3 musea van Rebel Garden. Het Groeningemuseum, Gruuthusemuseum en Museum Sint-Janshospitaal liggen op wandelafstand van elkaar. Laat je ticket scannen in één van de musea en start je bezoek langs de verschillende landschappen van een beschadigde planeet. De musea sluiten om 22u00, laatste toegang: 21u30.

Na je bezoek zetten we het feest verder in het Arentshof en het Arentshuis tijdens de gratis openingsparty powered by Cactus.

De nocturne is volledig gratis. Met je toegangsticket (€ 5) ontvang je in het museum een dranktoken ter waarde van € 5 die je kan inwisselen aan de bar in het Arentshof (Dijver 16).

Praktisch

  • Zaterdag 13 april, 17u00-22u00 (laatste toegang: 21u30)
  • Museumkwartier (Groeningemuseum, Gruuthusemuseum, Museum Sint-Janshospitaal en Arentshof)
  • Tickets: €5, in te ruilen voor een dranktoken op de avond zelf
Koop tickets

In het kader van Triënnale Brugge