Vanaf 1 april 2023: nieuwe openingsdagen en ticketprijzen Lees meer

Sluiten

Salon Sessions met PATCHES

6 augustus 2022
Salon Arents

In de zomermaanden organiseert Musea Brugge zes concertjes in Salon Arents. Een reeks van intieme optredens met jong, Belgisch talent op een unieke locatie. Op 6 augustus nam PATCHES het podium in Salon Arents.

Salon Sessions Patches Square

PATCHES

Patches brengt art pop met de juiste verhoudingen tussen zwoele zanglijnen, beats en muzikale spanningsbogen. Een must-hear voor mensen met een zwak voor melancholische verhalen en sensuele ontmoetingen.

Als Patches drapeert Lotte Lauwers muzikaal satijn over rode oortjes. Haar in rokerige sferen en cryptische teksten verhulde muziek is als een spervuur van emotioneel puin: persoonlijk, urgent en onontkoombaar. Met haar stem bijna naakt op een klanktaptijt van subtiele electronica en minimale beats betovert en verleidt ze in een oogopslag.

Salon Sessions?

Salon Arents haalt zijn inspiratie uit het historische salon van de 17e eeuw waar schrijvers, filosofen en beeldende kunstenaars samen kwamen om te discussiëren maar evengoed om samen naar muziek te luisteren. Op deze traditie bouwen we verder maar dan in een hedendaags jasje.

Met Salon Arents proberen we de klassieke opstelling van het museum te doorbreken en een alternatief programma te installeren. Dit betekent ook een platform bieden aan hedendaagse kunstenaars en muzikanten. De Salon Sessions zijn gratis. Inschrijven is niet nodig, loop binnen en geniet van de intieme concerten.

Praktisch

  • Zaterdag 6 augustus, 15u
  • Salon Arents / Arentshuis, Dijver 16, Brugge
Salon Sessions Lees meer over Salon Arents
Salon Arents Patches Musea Brugge Tim Theo Deceuninck 24
Salon Arents Patches Musea Brugge Tim Theo Deceuninck 23
Salon Arents Patches Musea Brugge Tim Theo Deceuninck 20
Salon Arents Patches Musea Brugge Tim Theo Deceuninck 16
Salon Arents Patches Musea Brugge Tim Theo Deceuninck 9

Foto's: (c) Tim Theo Deceuninck