Vanaf 1 april 2023: nieuwe openingsdagen en ticketprijzen Lees meer

Sluiten

Salon Sessions met Eyemèr

23 juli 2022
Salon Arents

In de zomermaanden organiseert Musea Brugge zes concertjes in Salon Arents. Een reeks van intieme optredens met jong, Belgisch talent op een unieke locatie. Op 23 juli was singer-songwriter Eyemèr te gast in ons salon.

Salon Sessions Eyemer Square

Eyemèr

Eyemèr is het muzikale alias van Arlo Devreese. Eyemèr is een indie singer-songwriter die muziek maakt rond thema's als LGBT+ en mentale gezondheid om het stigma hierrond te breken. In 2014 bereikte Eyemèr de finaleronde van Humo's Rock Rally, één van de grootste Belgische competities voor muzikanten. Sindsdien is hun met verschillende bands op tournee gegaan, zoals Isbells, Marble Sounds en Chantal Acda. Verwacht je aan melancholische indie muziek met activistische teksten in de stijl van Soko en Bon Iver.

Salon Sessions?

Salon Arents haalt zijn inspiratie uit het historische salon van de 17e eeuw waar schrijvers, filosofen en beeldende kunstenaars samen kwamen om te discussiëren maar evengoed om samen naar muziek te luisteren. Op deze traditie bouwen we verder maar dan in een hedendaags jasje.

Met Salon Arents proberen we de klassieke opstelling van het museum te doorbreken en een alternatief programma te installeren. Dit betekent ook een platform bieden aan hedendaagse kunstenaars en muzikanten. De Salon Sessions zijn gratis. Inschrijven is niet nodig, loop binnen en geniet van de intieme concerten.

Praktisch

  • Zaterdag 23 juli, 15u
  • Salon Arents / Arentshuis, Dijver 16, Brugge
Salon Sessions Lees meer over Salon Arents
SALON SESSIONS WEB 8
SALON SESSIONS WEB 7
SALON SESSIONS WEB 6
SALON SESSIONS WEB 5
SALON SESSIONS WEB 4
SALON SESSIONS WEB 3
SALON SESSIONS WEB 2
SALON SESSIONS WEB 1

Foto's: (c) Isaac Ponseele