Sluiten

An Evening with Dalilla Hermans

Salon Arents

29 september 2022
Salon Arents

Musea Brugge en De Republiek laten voor ‘An Evening with...’ gasten in dialoog gaan met het publiek over de thema’s die hen tijdens dat ene intieme moment met elkaar verbinden. Setting van de avond is het 17de-eeuwse herenhuis waar Salon Arents gevestigd is. Vandaag is onze centrale figuur Dalilla Hermans.

Visual An Evening With Dalilla Hermans Square

Dalilla Hermans kennen we als journalist, schrijver, theatermaker en podcasthost. Ze maakt er een missie van polarisatie te overstijgen en terug op zoek te gaan naar dialoog tussen mensen, ongeacht hun origine. In 2017 verscheen haar boek Brief aan Cooper en de wereld, in 2018 het kinderboek Brown Girl Magic en een jaar later de thriller Black-out. In 2020 verscheen Het laatste wat ik nog wil zeggen over racisme en debuteerde ze als theatermaker bij NTGent met de voorstelling 'her(e)'. Twee jaar later volgde het tweede theaterstuk 'Us, (k)now'. Verder schrijft ze ook columns voor De Standaard en host ze de podcast Keihard met Jozefien Daelemans. Dalilla ruilde een tweetal jaar geleden haar woonplaats Antwerpen in voor Brugge.

An Evening with...?

Tijdens de reeks 'An Evening with…' nodigen Musea Brugge en De Republiek één centrale gast uit in Salon Arents. In de intieme setting van het 17de-eeuwse herenhuis waar Salon Arents gevestigd is, gaat de gast in dialoog met het publiek.

De thema’s van weleer worden ingeruild voor actuele visies, boeiende dialogen, prangende vragen die de bezoekers die avond aan hun centrale gast willen stellen. Op die manier probeert Salon Arents een dynamische plaats te worden in de stad, met lage drempels en de vinger aan de pols van wat leeft in de samenleving.

Praktisch

  • Donderdag 29 september, 20u-22u (deuren: 19u)
  • Salon Arents / Arentshuis, Dijver 16, Brugge

'An Evening with...' is een samenwerking van Musea Brugge en De Republiek

DSC 4088 Large
DSC 4085 2 Large
DSC 4067 Large
DSC 4059 Large
DSC 4056 Large
DSC 4049 Large
DSC 4046 Large
DSC 4038 Large
DSC 4033 Large
DSC 4022 Large

Foto's: (c) Femke den Hollander