Sluiten

Feel the heartbeat in het Museum Sint-Janshospitaal

19 oktober 2023

We beginnen al volop af te tellen naar de heropening van het Museum Sint-Janshospitaal op 16 december. Vandaag lanceren we de campagne 'Feel the heartbeat'. Een campagne die de warmte en gastvrijheid van het nieuwe museum weerspiegelt.

2023 MSJH Campagnebeeld square 2

Na een complete make-over gooit het middeleeuwse Sint-Janshospitaal op 16 december de deuren open met een volledig nieuwe museumopstelling. Het nieuwe museum is een warme plek waar gastvrijheid, empathie en verzorging centraal staan, zoals het al sinds de 12e eeuw het geval is.

Feel the heartbeat

Het Museum Sint-Janshospitaal bezoek je met je hart. Een hart dat sneller slaat door de pakkende verhalen en getuigenissen, dat tot rust komt tussen de prachtige kunstwerken en dat ten slotte dezelfde beat aanneemt als de duizenden harten die hier al eeuwenlang kloppen.

De nieuwe campagne Feel the heartbeat is een warme oproep om je eigen hartslag af te stemmen op de vele verhalen van het Museum Sint-Janshospitaal. Om deel uit te maken van het kloppend hart van de stad en de warmte en gastvrijheid zelf te komen voelen. Hartkloppingen door de Memling-collectie of de getuigenissen zijn een perfect normale bijwerking. Een gevoel van verbondenheid is dat ook. Do you feel the heartbeat?

We kijken er al naar uit om je te ontvangen.

Met de steun van

Meer nieuws

Nieuwsoverzicht