Vanaf 1 april 2023: nieuwe openingsdagen en ticketprijzen Lees meer

Sluiten

Bezoek de expo van Otobong Nkanga gratis met je museumpas

28 juni 2022

In het Sint-Janshospitaal ontdek je tot 25 september de imposante overzichtstentoonstelling van Otobong Nkanga, één van de belangrijkste hedendaagse kunstenaars van het moment. Wist je dat je de tentoonstelling gratis kan bezoeken met museumpas? Bovendien profiteer je van allerlei extra voordelen én ontvangen de eerste 400 bezoekers met een museumpas een geschenkje. Lees snel verder.

Otobong Nkanga met museumpas Musea Brugge

Met je museumpas op zak bezoek je een jaar lang meer dan 200 Belgische musea voor € 59. Ook onze baanbrekende tentoonstelling van Otobong Nkanga 'Underneath the Shade We Lay Grounded' kan je gratis bezoeken met jouw museumpas. De expo is een unieke, prikkelende beleving voor al jouw zintuigen.

Zowel de benedenzalen van het museum als de zolderverdieping ondergingen voor deze zinnenstrelende expo een totale metamorfose. Krijg je net als wij maar geen genoeg van de gigantische wandtapijten, de aromatische kruiden in de sculptuur 'Anamnesis', de poëtische installatie in de kruidentuin of de vernieuwende dialoog tussen de werken van Nkanga en onze Memling-collectie? Met een museumpas bezoek je de expo zoveel je maar wil.

Museumpas Voordeel Otobong Nkanga Musea Brugge

Bovendien biedt dit kleine pasje ook enkele grote voordelen, zoals korting op je treinticket of een geschenkje voor de eerste 400 bezoekers die de expo bezoeken met een museumpas. Helemaal in het thema van 'Underneath the Shade We Lay Grounded' geven wij vierhonderd groeipotloden weg. Dat zijn duurzame potloden die je na gebruik in de grond kan steken en laten opgroeien tot kruiden, groenten of bloemen. Met je museumpas kan je uiteraard ook binnenspringen in één van onze elf andere musea.

Koop je museumpas hier