Sluiten
Madonna met kanunnik Joris van der Paele

Vrienden van Musea Brugge

Ma Festival

Als kunstliefhebber willen we u graag laten kennismaken met het MA Festival

MA Festival logo festival web konings

Als kunstliefhebber willen we u graag terug laten kennismaken met het MA Festival, het oudste oudemuziekfestival ter wereld dat al meer dan 60 jaar in Brugge doorgaat. U kunt als vriend van Musea Brugge genieten van exclusieve kortingen op vijf bijzondere concerten tijdens het festival. Hieronder komt u meer te weten over elk concert:

 • Het MA Festival start met het openingsconcert met Bertrand Cuiller en Odes Purcells lofzang op vrijdag 2 augustus in het Concertgebouw Brugge. Het programma brengt muziek van Henry Purcell (ca. 1659­ - 1695), John Blow (1649­ - 1708) & Matthew Locke (1621 - 1677)
 • En Suite - Dansen met Bach als gids is het tweede concert die wij u aanbieden. Dit gaat door in het concertgebouw op maandag 5 augustus. Met de vierde suite van Johann Sebastian Bach als lei­draad mak­en jonge muzikan­ten een rondedans door het Europa van de 18e eeuw, Met muziek van Johann Sebastian Bach (1685-­1750), John Locke (1632­-1704), Johann Friedrich Fasch (1688­-1758) & Evaristo Felice Dall’Abaco (1675­-1742)
 • Op woensdag 7 augustus verwelkomen we u in het Belfort voor Passages - Een performance. Passages echoot de vluchtige ont­moet­ing tussen lev­en en dood, het verleden en het heden, realiteit en ver­beeld­ing. Younger than Jesus Aïda Gabriëls nodigt u uit om u vrij door het gecreëerde uni­ver­sum te bewe­gen op, langs en tussen het kunst­werk dat Traumnovelle maak­te voor de Triënnale. Staand con­cert met beperk­te zitmogelijkheid.
 • Voor het vierde concert, op donderdag 8 augustus gaan we terug naar het Concertgebouw voor de MA Competition 2024 - Finale. Tijdens de finale hoort u de vijf beste pianis­ten van MA Competition 2024. Zij spe­len samen met het jonge Belgische ensem­ble WOLF een Piano Quintet van Mozart of van Beethoven aange­vuld met werken van Mozart, Beethoven en Schubert.
 • MA Festival sluit af met A Concert Night in 1742 - Händel-mania in Dublin op zondag 11 augustus. In maart 1742 reis­de de iet­wat schim­mige figu­ur Mr. Charles the Hungarian naar Dublin. Daar woed­de op dat moment een heuse Händel­mania. Mr. Charles the Hungarian, een onderne­mer pur sang, zag daarin een mooie oppor­tu­niteit en organ­iseerde in het Smock Alley Theatre een con­cert dat voor­namelijk uit muziek van Händel bestaat. Peter Whelan en zijn Irish Baroque Orchestra recon­strueren tij­dens het slot­con­cert van MA Festival deze avond.

Als vriend van Musea Brugge kunt u genieten van een korting van 15% op deze vier concerten. Daarnaast bieden we u een korting van maar liefst 50% op de finale van MA Competition 2024 op 8 augustus in de grote zaal van Concertgebouw Brugge.

Geniet van prachtige muziek op enkele unieke locaties in Brugge.
We hopen u binnenkort te mogen verwelkomen op MA Festival 2024!

Praktisch

15% korting op volgende concerten:

50% korting:

Tickets bestellen

 • Klik of druk op één van bovenstaande linken met concert van uw keuze
 • Klik of druk daarna op de knop "Koop Tickets". U komt terecht in de ticketshop.
 • Blader naar beneden en klik op "Gebruik promotiecode" en vul de code (hoofdlettergevoelig) in die u als lid van VVMB met een Flashmail hebt ontvangen. Er komt een extra prijscategorie (Actieprijs Musea) tevoorschijn, waar u uw tickets kun aankopen.
  Als lid geen Flashmail ontvangen? Contacteer ons Secretariaat om de code op te vragen.
 • Kies daarna uw plaats in de zaal en volg verder de aanwijzingen op het scherm op.
 • Problemen bij het bestellen van Tickets? Contacteer silke@mafestival.be of tele­fonisch (tijdens kantooruren) op 050 33 22 83.