Vanaf 1 april 2023: nieuwe openingsdagen en ticketprijzen Lees meer

Sluiten

NIEUW: Pop-up tearoom in Salon Arents

2 juni 2022

Vanaf donderdag 9 juni vind je in Salon Arents een pop-up tearoom. Schuif de hele zomer lang bij aan een tafeltje in het salon of op het terras voor een heerlijk kopje (lokaal gebrande) koffie of een stukje Brugse cheesecake.

Salon Arents Interieur Musea Brugge

Salon Arents is een open ontmoetingsplaats in het historische Arentshuis. Loop er vrij binnen en plof neer in het salon met fauteuils en boekenkasten, of bewonder de tijdelijke collectiepresentatie. In Salon Arents worden ook maandelijks evenementen georganiseerd over actuele vraagstukken en de toekomst van musea.

Elias Verrecas Musea Brugge Salon Arents
Elias

Nieuwe pop-up tearoom

Vanaf donderdag 9 juni opent in het salon een nieuwe pop-up tearoom. De hele zomer lang serveert Bruggeling Elias Verrecas heerlijke lokaal gebrande koffie, Brugse bieren, thee, cheesecake en meer.

Elias Verrecas (33) is zelfstandig goudsmid en DJ - als DJ Déliciaz draaide hij onder meer op de kick-off party van Otobong Nkanga. Hij leerde het horeca-vak in de bar van De Republiek, Gran Kaffee de Passage, Dok Brugge en La Casita. Deze zomer strijkt Elias neer in Salon Arents.

In het "mooiste gebouw van Brugge" (Elias' woorden) creëert hij een plek waar je kan (co-)werken, tot rust komen, mensen ontmoeten en nieuwe connecties aangaan. Proef van lokale producten en geniet van de globale groove. En dat allemaal binnen de huiselijke sfeer van Salon Arents. Welkom!

De bar is open tijdens de openingsuren van Arentshuis: elke dag van 9u30 tot 17 uur, behalve op maandag.

Salon Arents
Pop upbar Salon Arents Musea Brugge 2
Pop upbar Salon Arents Musea Brugge 1

Meer nieuws

Nieuwsoverzicht