Sluiten

Tip uit onze museumshops

4 november 2021

Onze museumshops hebben heel wat in huis. Geef je graag een kunstboek cadeau? Ben je op zoek naar een ander origineel geschenk? Bezoek onze museumshops en neem een stukje Musea Brugge mee naar huis. Een aantal producten kun je ook online bestellen.

Shop tip Strook
MUS211209 14 FB

Kaartjes, juwelen en meer

In het kader van de expo Strook, te zien op drie van onze locaties, zijn enkele leuke artikelen te koop. Ontdek onder meer onze duurzame houten kaartjes. Ze werden gemaakt van bomen die worden weggenomen bij het uitdunnen van bossen in Scandinavië. Leuk om op te sturen, maar ook om je interieur op te fleuren. Of, misschien passen onze stijlvolle juwelen wel bij je feestoutfit voor de komende periode?

COVER1

Catalogus
'Portraits', Strook
NL/EN


Kunstenaar Stefaan De Croock (°1982), alias Strook, is een Belgische hedendaagse kunstenaar die met gelaagde collages, sculpturen en installaties werkt op het thema ‘tijd’. In het kader van ‘Mind the Artist’ van Musea Brugge is werk van Strook te zien van 30 oktober 2021 tot 6 maart 2022 op drie historische locaties in de stad: het Groeningemuseum, de Onze-Lieve-Vrouwekerk en de zolder van het Sint-Janshospitaal.
Dit boek is een eerste introductie tot zijn oeuvre en biedt een fascinerende kijk op zijn kunstenaarspraktijk van de afgelopen jaren. Met teksten van Thijs Demeulemeester en een bijdrage van Wannes Cappelle, Koen Van Damme en Stephan Vanfleteren.

€ 59 (+ € 5,70 verzendingskosten België)

  • Lees hier meer over onze museumshops.
  • Voor een bezoek aan onze shops heb je geen ticket nodig.
    Loop dus gerust eens binnen!
Expo Strook Naar de webshop