Sluiten

OPROEP: huur een stand op het Midwinterfeest

25 juni 2024

Het jaarlijkse Midwinterfeest is een vaste waarde tijdens de kerstperiode. Maak jij dit jaar deel uit van de gezelligste kerstmarkt van het Sint-Annakwartier?

MUSEABRUGGE MIDWINTERFEEST 30

De Balstraat in de authentieke Sint-Annawijk vormt op zondag 8 december 2024 tussen 11u00 en 18u00 het decor voor een sfeervolle kerstmarkt met ambachtelijke producten. Je vindt er leuke snuisterijen en (kerst)cadeautjes en kan genieten van een hapje of een drankje. Deze kerstmarkt in de verkeersvrije straat is elk jaar een succes en wordt gewaardeerd omwille van de verscheidenheid in het aanbod, maar vooral omwille van het ambachtelijke aspect.

Heb jij interesse om deel uit te maken van de kerstmarkt? Schrijf je in tot en met zondag 18 augustus 2024.

Schrijf je in

Praktisch

Je huurt een overdekt braderietentje. De grootte van het tafelblad is 220 X 80 cm. Elke stand is voorzien van een stoel, sfeerverlichting, een Goliathlamp en een elektriciteitspunt (indien nodig).

Verkoop je artisanale producten? Dan bedraagt het huurgeld voor een overdekt braderietentje 55 euro.

Verkoop je drank of voeding voor consumptie ter plaatse? Dan bedraagt het huurgeld voor een overdekt braderietentje 155 euro. Is er een tweede nodig, dan betaal je 55 euro voor het extra tentje.

Van het standgeld gaat er dit jaar een kleine bijdrage naar het goede doel in het kader van ‘De Warmste Week’.

Enkele aandachtspunten

Om de kwaliteit en diversiteit van de markt te blijven waarborgen en creatievelingen een kans te geven, werken we samen met Handmade in Brugge: zij zetelen mee in de jury (die de deelnemers selecteert), net als Musea Brugge.

Wij verwachten dat de kandidaten democratische prijzen hanteren. De prijzen van alle artikelen moeten steeds zichtbaar zijn, zodat er geen misverstanden kunnen ontstaan over het al dan niet gratis aanbieden van bijvoorbeeld proevertjes.

In de loop van september mag je van ons bericht verwachten of je al dan niet geselecteerd bent. Daarna volgt de definitieve inschrijving via betaling van het standgeld.

MUSEABRUGGE MIDWINTERFEEST 72
MUSEABRUGGE MIDWINTERFEEST 77
MUSEABRUGGE MIDWINTERFEEST 69
MUSEABRUGGE MIDWINTERFEEST 61

Meer nieuws

Nieuwsoverzicht