Sluiten

Naar 'Oog in oog met de Dood' met je Limited Edition Museumpas

25 oktober 2022

Ontdek het adembenemend meesterwerk 'De dood van Maria' en haar actuele en tijdloze verhalen met Museumpas en bezoek onze expo zo vaak je maar wil. Want met meer dan zeventig topstukken uit eigen collectie en samengebracht van over heel Europa, vijf Nieuwe Meesters die over hun connectie met 'De dood van Maria' vertellen en de participatieve epiloog Music is my Medicine is 'Oog in oog met de Dood' een expo die blijft verrassen.

MPM POS Oog in oog met de dood mockup kaart
De dood van Maria Na Restauratie Musea Brugge 2
'De dood van Maria', Hugo van der Goes

Bemachtig je Limited Edition museumpas van 'Oog in oog met de Dood'

Speciaal voor de toptentoonstelling ontwikkelden we met Museumpas 500 Limited Edition museumpassen met het topwerk 'De dood van Maria'. Het meesterwerk van Hugo van der Goes, één van de grootste Vlaamse primitieven, onderging een grondige restauratie en schittert als nooit tevoren. Of om het met de mooie woorden van De Standaard te zeggen: "'De dood van Maria' van Hugo Van der Goes ademt niet alleen pure ­virtuositeit, het paneel jaagt ook een stroomstoot door de toeschouwer."

De unieke museumpas met 'De dood van Maria' is exclusief te koop in het Sint-Janshospitaal - waar de tentoonstelling nog tot 5 februari loopt -, in al onze musea en in de centrale museumshop (Dijver 16). Met je museumpas op zak bezoek je onze tentoonstelling 'Oog in oog met de Dood' gratis en zoveel je maar wil en krijg je een jaar lang gratis toegang tot meer dan 220 Belgische musea voor € 59.

Meer over Museumpas

Meer nieuws

Nieuwsoverzicht