Sluiten

BRUSK zoekt: concessiehouder voor bruisende horecazaak

3 mei 2024

In 2025 opent BRUSK, dé nieuwe Brugse culturele hub in het kloppend hart van de stad. BRUSK wordt een tentoonstellingshal met grensverleggende expo’s, een kenniscentrum voor vernieuwend kunstonderzoek, een ontmoetingsplaats waar nieuwe belevingen en verbindingen nooit ver weg zijn. Op deze bijzondere plek kan een bruisende horecazaak niet ontbreken.

BRUSK zkt Horeca square2

Daarom zoekt Stad Brugge een concessiehouder voor BRUSK, die - net als de nieuwe expohal - vernieuwt, inspireert en verbindt.

Wat zoeken we?

De horecazaak in BRUSK is er niet alleen voor museumbezoekers, maar ook voor Bruggelingen, toeristen en andere bezoekers. Het is een plek waar je komt voor een snelle maaltijd, een gezellige koffiepauze of om langdurig te tafelen.

BRUSK is er voor iedereen: het restaurant moet vlot toegankelijk zijn met bediening in de zaak en op het terras. De doorlopende keuken biedt een aanbod van diverse kwalitatieve gerechten die een ruim - internationaal - publiek kunnen bekoren.

De basisprincipes zijn: kwalitatief, duurzaam, toegankelijk en authentiek. Hierbij zijn een gastvrije bediening, een laagdrempelig en duurzaam aanbod en marktconforme, billijke prijzen van groot belang.

Wat bieden we?

BRUSK biedt ruimte aan een horecazaak op het gelijkvloers met ruim terras. De horecazaak zal integraal deel uitmaken van de BRUSK-beleving en kan een eigen signatuur met meerwaarde uitbouwen.

De concessie (vrij van brouwerijcontract) wordt verleend voor een periode van 15 jaar en kan eenmalig verlengd worden met 5 jaar.

Ben jij de geknipte concessiehouder?

Een kandidaat bestaat minimaal uit: concessionaris of exploitant of brouwerij EN interieurontwerper of architect of designer.

Dien je kandidatuur (via e-procurement) in vóór donderdag 20 juni om 10u00.

Indien je kandidatuur wordt aanvaard, is de uiterste datum voor indiening offerte 7 oktober.

Geïnteresseerden kunnen de selectieleidraad doornemen op www.bruskbrugge.be en/of via e-Procurement.

Heb je nog vragen? Schrijf je dan zeker in voor de infosessie met werfbezoek op 27 mei om 10u of neem contact op met de Stad Brugge via eigendommen@brugge.be.

Meer nieuws

Nieuwsoverzicht