Vanaf 1 april 2023: nieuwe openingsdagen en ticketprijzen Lees meer

Sluiten

Yoga @ Anamnesis

Programma juli

3 juli 2022 tot 31 juli 2022
Zolder Sint-Janshospitaal

De hele zomer lang kan je elke zondagochtend tussen 10u30 en 11u30 deelnemen aan een unieke yogasessie op de imposante zolder van het Sint-Janshospitaal. Bekijk hier het programma van juli.

Yoga Anamnesis Musea Brugge

Yoga @ Anamnesis

Op de fantastische middeleeuwse zolder van het Sint-Janshospitaal, onder het prachtige, eeuwenoude houten dakgebinte kan je tot en met 25 september het bijzondere sculptuurwerk 'Anamnesis' van Otobong Nkanga vinden. 'Anamnesis', die deel uitmaakt van haar tentoonstelling ‘Underneath the Shade We Lay Grounded’, is doorsneden door een stroom van gedroogde kruiden en grondstoffen, verbonden aan de Brugse geschiedenis. De geuren van onder meer thee, koffie, komijn, peper en chocolade doen ons oude herinneringen en ervaringen herbeleven.

Op deze bijzondere plek organiseren we elke zondagochtend tussen 3 juli en 25 september een yogasessie rond healing. Tussen 10u30 en 11u30 neemt één van onze vier yoga docenten je mee tijdens een unieke sessie. Elke docent brengt een eigen expertise mee, zo is er voor elk wat wils. Hieronder vind je het wekelijks aanbod van juli.

Enige voorkennis is helemaal niet nodig. Breng je eigen matje mee, of gebruik er eentje van ons ter plaatse.

Koop tickets

Programma juli

Pralaya Yoga met Luc // uitverkocht
Zondag 3 juli
Acu Yoga met Frederic // uitverkocht
Zondag 10 juli
Kundalini Yoga met Lieselot // uitverkocht
Zondag 17 juli
Ouder-kindyoga met Els // laatste tickets!
Zondag 24 juli
Pralaya Yoga met Luc // uitverkocht
Zondag 31 juli

Onze yoga-docenten

Ouder-kindyoga met Els

Els Devolder van Yoga Aura Saha geeft al meer dan zeven jaar yoga aan kinderen en gezinnen. In deze lessen ga je op yoga-avontuur met veel fantasie, een verhaal, liedjes, ademhalingsspelletjes, massage… De geuren uit ‘Anamnesis’ en de meditatieve omgeving doen rest.

Els geeft yoga op 24 juli, 28 augustus en 18 september

Meer info

Pralaya Yoga met Luc

Door docent Luc Coddens is yoga verbinding maken met je lichaam en geest via bewust ademen. Pralaya yoga zorgt voor evenwicht, focus, energie en lenigheid. De yogastijl is heel toegankelijk voor iedereen en vertrekt vanuit een goede basis en een evenwichtige verdeling van de druk over de gewrichten. Het zorgt ervoor dat je lichaam sterker en leniger wordt en blijft.

Luc geeft les op 3 juli, 31 juli, 25 september.

Acu & Hatha Yoga met Frederic

Frederic Vanderschaeghe begeleidt ons graag tijdens acu yoga-sessies. Tijdens acu yoga naast 'Anamnesis' gaan we op zoek naar rust voor het lichaam met behulp van twee gezondheidsmethoden: acupressure en yoga. Ademhalingsoefeningen, bewegingen en ontspanningstechnieken brengen je helemaal terug in balans.

Frederic geeft je les op 10 juli, 7 augustus en 21 augustus

Meer info

Kundalini Yoga met Lieselot

Dankzij een combinatie van ademhalen, meditatie, relaxatie en mantramuziek laat yoga-docent Lieselot Boone in deze sessie heel wat stress los. De nadruk ligt hierbij niet op intensief bewegen, maar op bewust, liefdevol en met je volledige aandacht bij jezelf zijn. Een yogasessie op maat van iedereen die in het prachtig kader van het Sint-Janshospitaal even tot rust wil komen.

Lieselot geeft les op 17 juli, 14 augustus en 4 september

Meer info

Praktisch

  • Elke zondag tussen 10u30 en 11u30
  • Op de zolder van het Sint-Janshospitaal
  • Prijs: € 5 per sessie
Koop tickets Lees meer over de tentoonstelling van Otobong Nkanga