Sluiten

Wedding Chapel in het Stadhuis

Thuis in het Stadhuis • OP ZONDAG

21 april 2024
Gotische zaal (Stadhuis)

In de gotische zaal worden al eeuwenlang huwelijken gesloten. (Her)beleef dit moment met je geliefde en geef elkaar (nog eens) het ja-woord op een plek doordrenkt van geschiedenis en symboliek. Kom jullie eerste of zoveelste bladzijde van jullie liefdesverhaal schrijven tijdens de Wedding Chapel. Op de tonen van de Flamingo Sisters zegent een ceremoniemeester op unieke wijze jullie liefdesavontuur.

2024 M Bopzondag Thuis square
FB IMG 1690369876429

Hoor jij de huwelijksklokken luiden? Vereeuwig je liefde in onze Wedding Chapel.

Tussen 13u00 en 15u00 krijgen 6 koppels de kans om tijdens een uitgebreide ceremonie hun liefde te bezegelen. Trek je mooiste pak aan en neem gerust je eigen kleine gezelschap (maximum 10 personen) mee. Schrijf je snel in voor de ceremonie via onderstaande knop, want de plaatsen zijn beperkt.

Vanaf 15u00 kan je spontaan aansluiten bij onze walk-in Wedding Chapel (Las Vegas-style) in de gotische zaal.

Programma

13u00-15u00: Geef elkaar (nog eens) het ja-woord tijdens een unieke ceremonie en vier de liefde in bijzijn van je eigen kleine gezelschap (met inschrijving)

15u00-16u30: Stap (opnieuw) in het huwelijksbootje tijdens de doorlopende walk-in Wedding Chapel, Las Vegas-style (zonder inschrijving)

Praktisch

  • Zondag 21 april
  • Stadhuis, Burg 12
  • Gratis

i.s.m. Productions en zonen

Ticket ceremonie (koppel + gezelschap)

Erfgoeddag staat dit jaar volledig in het teken van ‘Thuis’. Daarom zetten we op de eerste MB op zondag van het jaar de deuren van het Stadhuis, het huis van de burgemeester en de schepenen van Brugge, wagenwijd open.

Andere activiteiten

Bekijk de volledige kalender