Sluiten
Bezoek op maat Musea Brugge overzicht

Bezoek op maat

Met een groep

Bezoek onze musea met een groep. Wil je graag op pad met een kenner? Dat kan overal (behalve in het Belfort). Boek een rondleiding met een van onze eigen gidsen voor het Groeningemuseum, Gruuthusemuseum of het Sint-Janshospitaal (vanaf 25 juni). Op de andere locaties kan je een geleid bezoek plannen via één van de erkende gidsenverenigingen van Brugge. Dat kan ook in combinatie met andere Brugse bezienswaardigheden.

Groepsbezoeken

Praktische info

  • Groepsbezoeken zijn mogelijk tot max. 20 personen (19 deelnemers en 1 gids/begeleider).
  • Vanaf 15 betalende deelnemers geniet je van het groepstarief en heb je recht op een gratis begeleider. Dit geldt voor alle locaties van Musea Brugge.
  • Als de groep uit meer dan 20 personen bestaat, dien je meerdere boekingen te maken, zonder het maximum van 20 personen per boeking te overschrijden.
  • Ben je met minder dan 15 betalende deelnemers of hebben (een aantal van) de deelnemers recht op gratis toegang? Bestel dan je tickets via de individuele tickets aan het reguliere tarief.

Een groepsbezoek is mogelijk tussen 9.30 uur en 15.30 uur. De meeste van onze locaties sluiten de deuren om 17.00 uur stipt. Voor een veilig verloop zijn op toeristische rondleidingen specifieke richtlijnen van toepassing. Je kunt die hier raadplegen.

Groepstickets

Vrij groepsbezoek zonder gids of met eigen gids

Een groepsbezoek is mogelijk in groepen tot max. 20 personen (of 19 deelnemers en 1 gids/begeleider).

  • Bestel online tickets voor jouw groep.
  • Je bestelt een ticket voor elke deelnemer én voor de gids (enkel Brugse stadsgidsen met FTG-kaart bezoeken onze musea gratis).

Groepsbezoek met stadsgids

Een begeleid bezoek voor groepen is mogelijk in kleine groepen tot max. 20 personen (de stadsgids meegerekend).

Vanaf 25 juni 2022 introduceren we een nieuw systeem voor groepsbezoeken met een gids in het Groeningemuseum, Gruuthusemuseum en Sint-Janshospitaal. We zullen werken met een eigen gidsenpool. Meer informatie hierover volgt binnenkort.

Hoe boeken?

Stap 1:

  • Boek je tickets online via onderstaande knop.
  • Je boekt een ticket voor alle deelnemers.
  • Brugse stadsgidsen met FTG-kaart bezoeken onze musea gratis. Bestel voor hem of haar wel een gratis ticket.

Stap 2:

Groepstickets

Info & contact

Van maandag tot vrijdag van 09.00 tot 12.30 uur en van 13.30 tot 16.00 uur.

Let op: Tickets kunnen niet telefonisch of via mail worden gekocht of gereserveerd, je kunt ze enkel zelf online boeken en betalen. Betalen met overschrijving is niet mogelijk.

Bezoek op maat

Hier vind je ons aanbod op maat van elke bezoeker.

Bezoek op maat